Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Proiect de lege privind gratierea - intrare in vigoare, caz particular

buna ziua din intimplare am auzit de noul proiect al lui madalin voicu si colegul sau ce am citit eu si am inteles cit de cit dinmultumesc
aceasta lege beneficiaza o parte din detinuti am verificat lista care dintere detinuti nu beneficiaza de aceasta lege dar intrebarea mea e nepotul meu e condamnat la 7,jumate pentru tentativa de omor aceasta nu intra in lista celor care nu benficiaza de acest proiect el a executat deja 4 ani din pedeapsa are sanse sa fie gratiat
Cel mai recent răspuns: melinaR , utilizator 19:35, 13 Martie 2013
Da, conform proiectului nu pare sa bejeficieze de gratiere.
conform proiectului tentativa nu e trecuta pe lista celeor ce nu au dreptul la gratiere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gratierii in prag de alegeri parlamentare melinaR melinaR buna am vazut un comentariu la tv pe problema gratierii pedepselor definitive maxim 6 ani daca v-a trece de parlament aceasta propunere a d-nl Madalin Voicu ... (vezi toată discuția)
gratierea unor pedepse elelnacristina elelnacristina am vazut la tv ca sa propus o lege ca anumitor persoane private de libertate li se va gratia pedeapsa...imi poate explica cineva ??? multumesc (vezi toată discuția)
Proiect de lege privind gratierea unor pedespe si amnistierea unor infractiuni Ana Cristina Margu Birou de mediator Ana Cristina Margu Birou de mediator Conform unui proiect de lege intitulat \\\\"Lege pentru amnistierea unor infracţiuni şi graţierea unor pedepse\\\\", depus la Cameră de deputaţii ... (vezi toată discuția)