avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... impozitare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

impozitare

Buna ziua. Un copil minor intretinut de parinti ,dar fiind proprietarul casei unde locuiesc beneficieaza de scutiri la impozite de:mothersday: cladire conform legislatiei in vigoare ?
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 15:15, 13 Martie 2013
Nu beneficiaza de scuriri de la plata impozitului. Facilităţi pentru persoane fizice cu privire impozitele si taxele locale sunt prevazute de art. 284 din Codul Fiscal.

Ultima modificare: Miercuri, 13 Martie 2013
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Persoana cu handicap, beneficiaza de reducerea impozitului pentru locuinta ? Pilu Pilu Buna ziua, as avea si eu o intrebare, daca ma poate lamuri cineva: Am o ruda care are un copil incadrat in gradul 2 de invaliditate, handicap accentuat, are si ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit cladire luminitapencu luminitapencu Buna ziua In anul 2013 am finalizat o constructie construita in regie proprie pe un teren in folosinta. Vreau sa stiu daca beneficiez de scutire la impozit pe ... (vezi toată discuția)
Drepturi persoana cu handicap Atee Atee Buna ziua! Am un copil cu handicap grav, surdo-mutism si handicap psihic , si am inteles ca din acest an s-a adoptat legislativ o prevedere prin care se ... (vezi toată discuția)