avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1197 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Scutire impozit cladire
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Scutire impozit cladire

Buna ziua
In anul 2013 am finalizat o constructie construita in regie proprie pe un teren in folosinta. Vreau sa stiu daca beneficiez de scutire la impozit pe cladire si pe teren. Si ce acte trebuie sa anexez in spate la cerere.

Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 22:37, 29 Aprilie 2014
Conform norme in vigoare numai anumite categorii de persoane beneficiaza de facilitatea scutirii de la impozitul aferent cladire+teren
Sunteti detinator de document care sa va incadreze in categoria persoanelor beneficiare de facilitati fiscale ?
Facilitatile pentru persoanele fizice sunt prevazute in Codul Fiscal art 284:
ART. 284 Facilităţi pentru persoane fizice:
[ link extern ]
In cazul in care va incadrati, puteti consulta aici care sunt actele necesare:
[ link extern ]
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit persoana cu handicap oprita oprita Buna ziua; Mama mea detine o suprafata de cca.3 ha teren agricol intr-o localitate, dar in prezent se afla in grija mea, fiind persoana cu handicap grav, ... (vezi toată discuția)
Persoana cu handicap, beneficiaza de reducerea impozitului pentru locuinta ? Pilu Pilu Buna ziua, as avea si eu o intrebare, daca ma poate lamuri cineva: Am o ruda care are un copil incadrat in gradul 2 de invaliditate, handicap accentuat, are si ... (vezi toată discuția)
Scutire la impozit persoana cu handicap negru daniel negru daniel Buna seara asi dori sa stiu daca pot sa fiu scutit de plata impozitului pe casa si teren, daca sunt persoana cu handicap gradu accentuat dar nu sunt propietar ... (vezi toată discuția)