avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Care e procedura radierii unei pfa?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Care e procedura radierii unei pfa?

Am gasit la o cautare in google o rezolutie de dizolvare a unui pfa dar pentru acel pfa am primit in continuare decizii de impunere de la anaf. Mai exista acel pfa in aceste conditii? care este procedura de radiere a uni pfa? se judeca si la instantele de judecata sau se decide doar de catre registru?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Frezia84 , utilizator 13:02, 19 Martie 2013
Se pare ca pentru radierea unui pfa este suficienta rezolutia de radiere de la registru, nu este necesara interventia instantelor de judecata.
La anaf trebuie mers ulterior pentru inchiderea situatiei la aceasta institutie, cu documentele de la registru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lichidare ionelzan ionelzan am o societate PFA COMERT CU AMANUNTUL cod.4711,as dori sa o inchid ,ce demersuri trebuie sa fac,ce acte trebuie sa depun ,la finante,doresc acum ca se ... (vezi toată discuția)
Radiere / lichidare (= "închidere") automatĂ a unei firme? Princess12 Princess12 Radiere / lichidare (= \"închidere\") AUTOMATĂ a unei firme Cu scuze fiindcă tot nu reuşesc să înţeleg diferenţele dintre DIZOLVARE / LICHIDARE / ... (vezi toată discuția)
Ce formulare/documente trebuie să depun la administrația financiară pentru închiderea unui pfa - mediere? trebuie să mai depun documente și la alte instituții? elenadeverde elenadeverde Buna dimineata, Va rog sa-mi spuneti ce formulare/ documente trebuie sa depun la Administratia Financiara pentru inchiderea unui PFA -mediere in conditiile ... (vezi toată discuția)