avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 184 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Ce formulare/documente trebuie să depun la ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Ce formulare/documente trebuie să depun la Administrația Financiară pentru închiderea unui PFA - mediere? Trebuie să mai depun documente și la alte instituții?

Buna dimineata,
Va rog sa-mi spuneti ce formulare/ documente trebuie sa depun la Administratia Financiara pentru inchiderea unui PFA -mediere in conditiile in care am hotararea de incetare a calitatii de mediator emisa de Consiliul de Mediere si daca trebuie sa mai depun documente si la alte institutii.
Multumesc mult !
Ultima modificare: Luni, 22 Aprilie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: elenadeverde , utilizator 11:58, 2 Mai 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie sa mergeti peste tot pe unde ati mers la deschidere. Mai intai la registrul comertului toate cu actele in original de la infiintarea pfa si copie dupa hotararea de incetare a calitatii de mediator emisa de Consiliul de Mediere. Apoi dupa ce va iese decizia de radiere a pfa, in maxim 30 de zile la finante depuneti doar declaratia unica prin contul personal de pe spatiul privat virtual.
Dupa ce depuneti declaratia unica, va trebui sa mergeti la ANAF cu decizia de radiere si copie dupa declaratie, sa opereze inchiderea. Altfel s-ar putea sa aveti surpriza sa nu se opereze inchiderea la ANAF
Este un PFA pentru mediere si nu a fost nevoie sa-l inregistrez la registrul comertului ci numai la ANAF.In acest caz este suficient sa depun declaratia unica pe zero si asta este tot?
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere pfa anaf alinatr alinatr Buna ziua. Am avut un PFA care a fost radiat din oficiu in martie la registru comertului. Eu am aflat tocmai acum 3,4 saptamani cand am fost la registru ... (vezi toată discuția)
Radiere pfa ContSters488364 ContSters488364 Buna ziua. Va rog sa imi spuneti ce pasi am de urmat pentru a radia un PFA. Precizez ca l-am infiintat in 2015 ,dar nu am avut nici un fel de activitate ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie sa fac pentru a radia un pfa? Valentin2019 Valentin2019 Tin sa mentionez ca PFA ul a fost înființat in data de 07.02.2018 si nu a fost înregistrat la ANAF , și pe PFA nu s-a făcut nici o tranzacție ... (vezi toată discuția)