avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 334 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... incompatibilitate membru in consiliul de administratie ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

incompatibilitate membru in consiliul de administratie societate comerciala subordonata consiliului local

Buna ziua,
Rog respectuos raspuns la urmatoarea situatie:
- unul dintre soti face parte din consiliul de administratie al unei societati comerciale aflate in subordinea consiliului local;
-daca celalalt sot participa la un concurs si castiga un post in aceeasi societate,sotul din consiliul de administratie devine incompatibil sau exista un conflict de interese ca membru in consiliul de administratie,sau sotul nu are dreptul de a participa la concurs?
Va multumesc.
Ultima modificare: Marți, 19 Martie 2013
bartibi, utilizator

Alte discuții în legătură

Incompatibilitate membru ca - angajat consiliu local bartibi bartibi Buna ziua, Rog respectuos raspuns la urmatoarea situatie: - unul dintre soti face parte din consiliul de administratie al unei societati comerciale aflate in ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitate sau nu? elenaalbean elenaalbean Va supun atentiei o situatie:Consilierii locali angajati ca padurari in cadrul unei structuri silvice, pot vota in favoarea incheierii unui contract de ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitate? fr3ya2o fr3ya2o Se da urmatoarea situatie: un membru din Consiliul de administratie al unei scoli , care a votat ( a fost de acord pe whatsapp, apoi si-a sters votul) pentru ... (vezi toată discuția)