Ralucaavocat 
	    	Utilizator

Ralucaavocat 
	    	Utilizator	    

dreptatesiadevar 
	    	Utilizator

dreptatesiadevar 
	    	Utilizator	    

ContSters194995 
	    	Utilizator

ContSters194995 
	    	Utilizator	    

dreptatesiadevar 
	    	Utilizator

dreptatesiadevar 
	    	Utilizator	    

osipov43	                   

Buna ziua, sunt pensionara, varsta peste 70 ani, vaduva, persoana cu dizabilitati,  am garantat cu bunurile mele la firma baiatului, firma s-a falimentat, am ... (vezi toată discuția)
	                    osipov43	                   

Buna ziua, sunt pensionara, varsta peste 70 ani, vaduva, persoana cu dizabilitati,  am garantat cu bunurile mele la firma baiatului, firma s-a falimentat, am ... (vezi toată discuția)

nelutza	                   

Am avut un credit de nevoi personale la o banca luat in 2007 ianuarie pe 4 ani .Am platit pana in 2010 luna septembrie.De atunci nu am mai platit nici o rata ... (vezi toată discuția)
	                    nelutza	                   

Am avut un credit de nevoi personale la o banca luat in 2007 ianuarie pe 4 ani .Am platit pana in 2010 luna septembrie.De atunci nu am mai platit nici o rata ... (vezi toată discuția)

bibiremariana	                   

Buna ziua,
am un proces in care initial am castigat o suma de bani, drepturi salariale neplatite, avocatul a facut executare silita, am primit banii, ... (vezi toată discuția)
	                    bibiremariana	                   

Buna ziua,
am un proces in care initial am castigat o suma de bani, drepturi salariale neplatite, avocatul a facut executare silita, am primit banii, ... (vezi toată discuția)