avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Bursa de valori Actiuni BERCENI SA
Discuție deschisă în Bursa de valori

Actiuni BERCENI SA

Buna ziua,
am descoperit ca bunica mea, decedata acum multi ani, avea 935 actiuni la Fabrica de Paine BERCENI SA din Bucuresti.
Am cautat putin pe internet si am descoperit ca aceasta fabrica a fost absorbita de catre Vel Pitar in 1999, iar aceasta din urma a fost delistata de pe bursa (BVB) in 2006.
Ce pot face? Unde sa ma interesez daca actiunile mai au vreo valoare?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 22:23, 22 Martie 2013
Luati legatura personal cu noua firma si vedeti care e situatia actiunilor detinute la noua firma. Daca se regaseste printre actionari dupa numele persoanei decedate, va trebui sa le transmiteti copie dupa certificatul de mostenitor pentru a face si ei actualizare in registrul actionarilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare actiuni la o firma nelistata la bursa petregiuglea petregiuglea Am acțiuni la Vel Pitar nu mai sunt listați la bursa cum procedez sa le vind? (vezi toată discuția)
Actiuni la o firma - unde aflu cate anume ? noiklosa noiklosa Buna ziua, Am o ruda care s-a stins recent, si sunt unic mostenitor. Din cate cunosc, decedatul avea un numar important de actiuni la o firma - cunosc ... (vezi toată discuția)
Actiuni mostenite Farkas Traian Farkas Traian In urma procesului national de privatizare bunica mea a intrat in posesia unor actiuni. Aceasta a decedat si pe baza certificatelor de mostenitor ulterioare ... (vezi toată discuția)