avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Mama mea are un certificat de actionar din 1996
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Mama mea are un certificat de actionar din 1996

Mama mea are un certificat de actionar din 1996 care apartine bunicii(decedata) . Cum pot afla daca inca este valabil si daca se poate monetiza de catre mama mea?
Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 25 Iunie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: MaryLouissa , utilizator 12:58, 26 Iunie 2025
Intrebati aici
[ link extern ]
Era bine sa fi trecut in intrebare numele firmei de pe certificatul de actionar sau cautati personal informatii despre acea firma la adresa bvb.ro
Mai întâi trebuie sa fie trecut in certificatul de mostenitor al copiilor titularei din certificatul de acționar, inregistrat la Depozitarul central pe numele moștenitorilor și numai după aceea se pot folosi de drepturile cuvenite doar moștenitorii, putând ridica dividendele cuvenite doar pe ultimii 3 ani în baza buletinului.
Multumesc, firma este Stagsa Sa Buzau, m-am interesat si se pare ca a fost lichidata in 2006. Mai sunt sanse spre a obtine ceva? Avea 241424 actiuni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am un certificat de acționar moștenire de la bunică Victor Iulian Victor Iulian Am un certificat de acționar moștenire de la bunică in Nr de 339 acțiuni la societatea Peco Prahova... cum pot afla valoarea lor nominală totală? (vezi toată discuția)
Avem un certificat de actionar la peco mures. UnicumRo UnicumRo Buna ziua, avem un certificat de actionar la Peco Mures, eliberat in 1996. Va rog daca se poate sa ma ajutati despre cum pot afla detalii despre aceasta ... (vezi toată discuția)
Certificat de actionar obtinut in 1996, ce pot face cu el? lumyclau lumyclau Buna ziua. As vrea sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema- Certificatul de actionar obtinut in 1996 ce se mai poate face cu el? Eu am un Certificat la ... (vezi toată discuția)