avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reziliere contract cablu dupa 2 luni
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reziliere contract cablu dupa 2 luni

Buna ziua . Am avut un chirias care a stat doua luni si a facut contract pe cablu la upc si a plecat si nu si-a platit nici o factura . si nu vrea sa-si rezilieze contractul.

Ce pot sa fac daca vine alt chirias si vrea sa-si deschida alt contract pe adresa respectiva?

Alte discuții în legătură

Litigiu cu societatea de cablu tv upc gaskoe gaskoe Buna ziua, Va supun atentiei urmatoarea speta. Acum 10 ani locuiam cu chirie, mai multe familii in aceeasi curte. Unul dintre chiriasi avea incheiat un ... (vezi toată discuția)
Bună seara! vreau să vă întreb despre practica upc-ului de ... Tino Vasco Tino Vasco Bună seara! Vreau să vă întreb despre practica UPC-ului de a face contracte chiriașilor pe adresa unde locuiesc aceștia și nu pe cea din buletin și ce ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract rhona1984 rhona1984 va rog sa ma sfatuiti ce sa fac? anul trecut am locuit in cluj-napoca intr-un apartament inchiriat. ne-am inteles cu proprietarii sa-l inchiriem pt mai mult ... (vezi toată discuția)