Ileana Schwarz 
	    	Avocat

Ileana Schwarz 
	    	Avocat	    

themis 
	    	Utilizator

themis 
	    	Utilizator	    

IonelTM 
	    	Utilizator

IonelTM 
	    	Utilizator	    

Corina Capotã 
	    	Avocat

Corina Capotã 
	    	Avocat	    

In cazul in care una dintre parti se razgandeste cu privire la tranzactia incheiata astazi, vanzatorul se obliga sa restituie dublul avansului platit initial, iar cumparatorul va pierde suma platita pentru avans.
 themis 
	    	Utilizator

themis 
	    	Utilizator	    

myk_romania	                   

Buna seara tuturor. Am si eu doua probleme si va rog din suflet sa ma ajutati cu niste raspunsuri...daca se poate.
1. Am semnat un antecontract de vanzare ... (vezi toată discuția)
	                    myk_romania	                   

Buna seara tuturor. Am si eu doua probleme si va rog din suflet sa ma ajutati cu niste raspunsuri...daca se poate.
1. Am semnat un antecontract de vanzare ... (vezi toată discuția)

lilyanne	                   

s-a semnat un antecontract de v-c ce continea o clauza : 
\\"obliga la incheierea contractului de vanzare-cumparare in forma autentica, in termen de 10 zile ... (vezi toată discuția)
	                    lilyanne	                   

s-a semnat un antecontract de v-c ce continea o clauza : 
\\"obliga la incheierea contractului de vanzare-cumparare in forma autentica, in termen de 10 zile ... (vezi toată discuția)

ContSters79057	                   

Am incheiat un antecontract de vanzare-cumparare cu o firma pentru un apartament intr-un imobil in stare de proiect.Citez din antecontract: \"subsemnatul ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters79057	                   

Am incheiat un antecontract de vanzare-cumparare cu o firma pentru un apartament intr-un imobil in stare de proiect.Citez din antecontract: \"subsemnatul ... (vezi toată discuția)