avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 362 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită termen de prescriere
Discuție deschisă în Executare silită

termen de prescriere

dreditul meu de la o banca a fost cesionat in anul 2009 catre o firma de recuperare fara instintarea mea apoi acea firma il da altei firme samd. acum apare executorul judecatoresc care spune ca ma executa silit. in tot acest timp nu am primit nici o instintare. cum mai sta treaba cu termenul de prescriere de 3 ani
Cel mai recent răspuns: marvul , utilizator 08:56, 30 Martie 2013
În acest caz formulati contestaţie la executare şi invocati prescripţia dreptului de a cere executarea silita.
executorul judecatoresc imi arata o data din 2011 la care dosarul meu trece de la penultima firma la ultima mi-au trimis si mie o copie a documentului pe care nu am primit-o mandatul postal nu este semnat de mine si sustine ca acea e data la care a inceput sa curga prescrierea
Ultima modificare: Vineri, 29 Martie 2013
marvul, utilizator
În aceasta situaţie apărările dvs nu se pot fundamental pe dispoziţiile privitoare la prescrierea dreptului de a cere executarea silita.
deci nu pot formula contestetie in acest caz
deci sa inteleg daca prima firma de recuperari nu face nimic 2 ani si nici nu are de gand sa faca ceda creanta alteia care are la dispozitie tot 3 ani samd
Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Martie 2013
gi-jane2, moderator
Nu probabil ati fost notificat în anul 2011 atât în ceea ce priveşte rezilierea contractului cât şi cesiunea creanţei către societatea de recuperare, este în termen sa solicite executarea, dvs puteţi desigur formula contestaţie şi se va soluţiona de către instanta.

Alte discuții în legătură

Cererea de investire cu formula executorie a unui contract de credit ancaho ancaho Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu privire la o contestatie la executare. Nu stiu sigur daca dreptul de a cere executarea silita a unui contract de credit s-a ... (vezi toată discuția)
Cesiune credit biancca biancca Buna ziua. As dori niste lamuriri legate de cesiunea de credit. In 2014 a fost cesionat creditul de catre Kruk in favoarea Secapital apoi in 2017 a fost ... (vezi toată discuția)
Buna seara. va cer sfatul in legatura cu o prescriptie datorie. ... Matei.robert Matei.robert Buna seara. Va cer sfatul in legatura cu o prescriptie datorie. Datele sunt in felul urmator. In 2007 am facut un descoperit de card. Am platit la vremea ... (vezi toată discuția)