buna ziua sunt angajat al unei firme pe postul de :controlor poarta iar acum de cateva zile mi se cere in mod abuziv semnarea unui contract de garantie pentru gestionar.mentionez ca nu mi se spune suma pentru care garantez
iar contractul este modificat fata de cel original citez:
in acest scop angajatul imputerniceste societatea ca intr-o asemena eventualitate sa ridice din cont suma aferenta pana la echivalentul pagubei produse pe baza deciziei de imputare impotriva angajatului emisa de angajator.
Pe langa garantia depusa angajatul raspunde cu toate bunurile sale mobile si imobile prezente si viitoare si renunta la privilegiul diviziunii si discutiunii.
Nu este specificat pentru ce garantam nici functia care o avem si nici cat timp ni se v-a retrage aceasta suma.
Am si dovada audio cum suntem obligati de catre director in care se aude clar cum ne pune sa alegem intre semnarea contractului sau cererea de demisie.Avand in vedere ca este un abuz si am proba audio si martori care sa recunoasca vocea ce ma sfatuiti sa fac incontinuare?.Mentionez ca mi-a fost retinut si salariul iar cand au auzit ca fac plangere am fost chemat la caserie si mi-a fost inmanat dar mi s-a retinut 10 roni grantie cu chitanta chiar daca nu am semnat contractul
multumesc si astept cu nerabdare un raspuns
as avea sanse daca as da in judecata firma sau plangere la itm? Ce se poate face in acest caz?oricum vreau sa imi fac demisia dar numai dupa ce sunt sanctionati si ei.
Faceti plangere la ITM. Si inca ceva...aceste retineri (garantii) se regasesc pe statul de plata?
"in acest scop angajatul imputerniceste societatea ca intr-o asemena eventualitate sa ridice din cont suma aferenta pana la echivalentul pagubei produse pe baza deciziei de imputare impotriva angajatului emisa de angajator." .... este clar un abuz si o ilegalitate din partea angajatorului.