avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ingradire teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ingradire teren

Buna ziua,
Am o nelamurire cu privirea la ingradirea unui teren pe care il detin in proprietate. Am depus la primarie actele pentru proiectul de gard, dar din anumite motive (favorizarea unuia dintre vecini care inca mai foloseste ca si cale de trecere terenul meu) primaria nu vrea sa-mi aprobe certificatul de urbanism, gasind diferite motive, desi toate actele mele sunt in regula. Pana la rezolvarea demersurilor pe care le-am demarat in continuare, pot sa-mi ingradesc terenul cu plasa sau sarma fara sa folosesc beton, chiar daca nu am certificatul de urbanism? Primaria are dreptul sa mi-l darame, in conditiile in care nu voi folosi deloc beton, asa cum am fost amenintata?

Astept raspuns,

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Bogdan Marinescu , Avocat 14:49, 31 Martie 2013
Intarusarea şi împrejmuirea cu sârmă nu necesita autorizaţia de care ati făcut vorbire .
Si daca fac cu plasa, dar tot fara beton?
Fără stâlpi de beton, nu aveţi probleme.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gard despartitor - "conflict" cu vecinul este vorba despre gardul ... BogdanIliescu BogdanIliescu Gard despartitor - \"conflict\" cu vecinul Este vorba despre gardul care delimiteaza terenul pe care mi-am construit casa. Gardul este de plasa de sarma pe ... (vezi toată discuția)
Autorizatie gard din plasa de sarma ContSters94154 ContSters94154 Am un teren extravilan (arator) si vreau sa-l imrejmuiesc cu gard din boltari (stalpishori de beton armat) si plasa de sarma. Oare am nevoie de ceva ... (vezi toată discuția)
Imprejmuire teren extravilan fara autorizatie de constructie .buna ziua ! am in proprietate un teren extravilan arabil cu cadastru ... ciucurelrebel ciucurelrebel Buna ziua ! Am in proprietate un teren extravilan arabil cu cadastru , intabulare si toate cele , pe care doresc sa-l imprejmuiesc . Am inteles ca Legea 50 ... (vezi toată discuția)