avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 282 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Reclamatie Inspectoratul de Stat in Constructii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Reclamatie Inspectoratul de Stat in Constructii

Buna.
Am o rulota de tip fast-food pe un teren concesionat de la Primarie. Acesta se afla in fata unei locuinte private, pe domeniul public. Intre casa si parcela concesionata exista un trotuar si spatiu verde, distanta dintre ele este de 7m, noi avand deschiderea la cel de-al doilea trotuar.Proprietara locuintei mi-a facut pana acum reclamatii la toate autoritatile statului, ITM, OPC, GF, Primarie, Jandarmerie, Politie, DSV, DSP, Finante, AND(drumuri), Prefectura, etc. Toate controalele au avut pana acum raspuns pozitiv in favoarea noastra, nu s-a constatat nimic ilegal. Cand credeam ca nu ne mai poate reclama niciunde si s-a linistit, vecina ne-a reclamat la Inspectoratul de Stat in Constructii. Cand am concesionat spatiul, jumatate din el era acoperit cu o placa de beton, fosta fundatie al unui chiosc ce a functionat o vreme in acel loc. Intr-adevar, am prelungit acea placa si pe cealalta jumatate de teren, turnand o sapa pe care este asezata rulota. Inteleg ca este ilegal ce am facut, intrucat trebuia sa solicitam Autorizatie de Constructie. Acum vor veni cei de la ISC in control, care pot fi consecintele? Amenda? Trebuie sa desfintam acea placa? Este turnata de 3 ani, se prescrie? Multumesc mult pentru raspuns.

Alte discuții în legătură

Serviciul de investigarea fraudelor?!?!? sonder sonder Buna Ziua. Am o rulota de fastfood amplsata pe terenul concesionat de la primarie,cu toate autorizatiile si avizele prevazute de lege.Spatiul respectiv se ... (vezi toată discuția)
Autorizatii / acte / avize necesare pentru deschiderea unui restaurant / fast-food - ghid complet - MariusDSV MariusDSV Ce urmeaza sa scriu nu o sa fie o intrebare pentru specialisiti ci mai degraba un ghid pentru cei care vor sa-si deschida o societate comerciala care o sa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, avem langa noi o societate care ne inunda cu mirosuri ... simplu.cristi simplu.cristi Buna ziua, avem langa noi o societate care ne inunda cu mirosuri grele de afumat, prajit, fiert. Aceasta nu are autorizatii de functionare (conform serviciului ... (vezi toată discuția)