avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cumpãrare imobil cu predare ulterioarã. Starea în ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cumpãrare imobil cu predare ulterioarã. Starea în care se predã bunul.

Am cumparat un apartament si pe fostii prorietari iam lasat sa mai stea acolo inca 2 luni . Acum ma suna fosta proprietareasa ca cica ea vrea sa isi demonteze cabina de dus si sa o ia ca abia a pus-o asta toamna . Vreau sa stiu daca pot lua vreo masura avand in vedere ca ei inca mai stau acolo vreo saptamana doua. Ce pot face daca fostul proprietar o sa lase totul vandalizat? Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Raoul_mw , utilizator 20:47, 1 Aprilie 2013
In acest caz ii puteti acuza de furt si distrugere. Daca s-a realizat contractul de vanzare-cumparare, din acel moment sunteti proprietarul acelui imobil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tulburare posesie ? ajutor va rog !!!! maxx33 maxx33 - acum 2 saptamani am cumparat un teren pe baza de procura. - totul ok , am facut actele notariale, l-am intabulat, verificat procura, pus pe rol, etc. - ... (vezi toată discuția)
Acuzatie falsa de furt matenorb matenorb Buna ziua! In urma cu cateva zile ne-am plimbat cu sotia si bebelusul nostru in oras. La un moment dat am observat pe trotuar o gramada de deseuri (ramasite ... (vezi toată discuția)
Sesizare fapte la politia locala Ancamea90 Ancamea90 Bună ziua am și eu o întrebare aseară o vecină (cumatra) o venit seara la mine sa ma întrebe dacă cumpăr un dulap eu am acceptat și mam dus sa o ajut ... (vezi toată discuția)