avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Imputernicire privind semnatura in documente resurse ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Imputernicire privind semnatura in documente resurse umane

Buna seara,
Va rog sa-mi trimiteti un model de imputernicire prin care mi se da dreptul sa semnez in locul administatorului societatii , contractele de munca, adeverintele, decizii de concediere,cereri de angajare si orice alte documente din departamentul resurse umane precum si troate documentele referitoare pe linie de SSM si PSI.
Multumesc de ajutor.
Cel mai recent răspuns: Alina_Ion , utilizator 18:51, 15 Octombrie 2022
Fiind vorba despre o delegare de competenta, va intreb documentele respective cine le semna pana acum ?
Ultima modificare: Miercuri, 3 Aprilie 2013
Cornel Vasile, Consilier juridic
administratorul societatii,care este asociatul unic al societatii si reprezentantul legal
SC................................SRL
Adresa
Nr. Reg. Com.:....................
C.u.i.: .............................

Decizia nr.............../ ...............................


Subsemnatul ........... CNP ........, domiciliat in ..........., in calitate de administrator /asociat unic al S.C......... cu sediul in .......,
În baza drepturilor conferite prin Legea nr. 31 / 1990, privind societăţile comerciale,
În conformitate cu prevederile Legii nr. 53 / 2003,

DECID

1. Incepand cu data de ....................................... se imputerniceste dl. / d-na........., avand funcţia de, ......, cu atribuţiile, obligaţiile şi răspunderile privind semnarea actelor referitoare la incheierea, executarea, modificarea, suspendarea şi incetarea contractelor individuale de munca

2. Începand cu data de ................................ , se imputerniceste dl. / d-na........., avand funcţia de, ......, cu atribuţiile, obligaţiile şi răspunderile privind semnarea actelor privind securitatea si sanatatea in munca si PSI

3. In calitate de persoană cu responsabilităţi în organizarea şi conducerea procesului de muncă, va urmări respectarea legilor si a altor acte normative care reglementeaza domeniul muncii, relatiile de munca, securitatea si sanatatea in munca.

Prezenta decizie se va comunica persoanei în cauză, în termen de maximum 5 zile de la emitere de către compartimentul personal şi va produce efecte din momentul luării la cunoştinţă.


Administrator,
Multumesc.
Inca o lamurire , va rog.
La semnarea documentelor va ramane numele administratorului si persona imputernicita va semna cu semnul ' si semnatura sau va scrie numele administratorului si apoi prin impternicit dl/d-na X si semnatura imputernicitului?
Multumesc de ajutor.

Alte discuții în legătură

Revocare administrator mitrache_v mitrache_v Buna ziua! As dori sa imi dati si mie un model de revocare din functie al unui administrator la un SRL. Va multumesc. (vezi toată discuția)
Decizie asociat unic florry21 florry21 Buna ziua! Sunt asociat unic si administrator la o firma SRL, infiintata in mai 2014. Pe aceasta firma mai este un administrator, colega mea. Ideea este e ... (vezi toată discuția)
Model de imputernicire PriscillaAsm PriscillaAsm Am nevoie de un model de imputernicire. Eu lucrez la o scoala privata si trebuie sa trimit Raportul Anual de Evaluare Interna la ARACIP printr-o persoana ... (vezi toată discuția)