avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 739 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Proiect de modificare a OG nr. 2/ 2000 privind ...
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Proiect de modificare a OG nr. 2/ 2000 privind expertiza tehnica judiciara si extrajudiciara.

Pe site-ul MJ este in dezbatere publica din data de 28.03.2013, un proiect de lege pentru modiifcarea si completarea OG nr. 2/ 2000.
Propunerile si observatiile se trimit pana in data de 29.04.2013 pe adresa de e.mail dsc@just.ro
Mai multe mentiuni gasiti aici [ link extern ]
Este ocazia ca cei interesati de mersul justitiei sa-si spuna parerea referitor la un act normativ care trebuie pus in pas cu realitatile actuale.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 12:46, 4 Ianuarie 2014
Expertii judiciari in specialitatea topografie sunt primii care se misca, incercand sa aduca modificari coerente si cu scopul declarat de a creste calitativ activitatea de expertiza tehnica judiciara, prin aducerea de amendamente coerente la proiectul de modificare a OG nr.2/ 2000.
Amanunte aici
[ link extern ]
Buna ziua,

vezi si postarea cuprinzand pozitia APEJ-CAB fata de Proiectul de lege pentru modificarea OG 2_2000:
www.avocatnet.ro/content/for...

Cu stima,
Probleme cu care se confrunta expertii contabili judiciari si propuneri pentru modificarea si completarea OG nr. 2/ 2000
[ link extern ]
Noi propuneri pentru modificarea si completarea OG nr. 2/ 2000
[ link extern ]
Documentul intocmit de catre Asociatia expertilor topografi, ca observatie la proiectul de modificare si completare a OG nr. 2/ 2000, aflat in dezbatere publica.
[ link extern ]

Alte discuții în legătură

Conferinþã naþionalã extraordinarã - sibiu 2013 - proiect de modificare a o.g. nr. 2/2000 privind expertiza judiciarã BEJENARU PETRU BEJENARU PETRU STIMATI DOMNI, STIMATE DOAMNE, Cu mare respect si aleasa consideratie, am onoarea de a va invita , daca timpul va permite, sa participati, sau sa delegati pe ... (vezi toată discuția)
Un topograf autorizat cat b poate face expertize extrajudiciare? ... rdhoratiu rdhoratiu Un topograf autorizat cat B poate face expertize extrajudiciare? Care este legea sau ordonanta care reglementeaza expertizele extrajudiciare? Potrivit OG. nr 2 ... (vezi toată discuția)