Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
Prima oara am ignorat-o si am zis ca nu fac nimic si nu ma intereseaza sa se certe intre ei acolo... dar am stat mai bine si m-am gandit sa nu-mi fac eu probleme pe viitor si sa pun mana sa fac aceasta intampinare, din care am inteles ca daca o trimiti catre instanta nu mai ai alte obligatiuni si responsabilitati, e treaba lor cu se inteleg firmele de asigurari.:)
Intrebarea mea este ce tre sa contina aceasta intampinare si cum o depun catre instanta, postal sau o depun personal la judecatorie? :(
De ce acte am nevoie sa le atasez intampinarii si daca o pot redacta personal, sau trebuie sa ma adresez unui avocat/mediator ? Pentru ca sincer nu as vrea si nici nu imi permit momentan sa platesc un avocat sau mediator sa imi intocmeasca aceasta intampinare... #-o
Nu m-am lamurit exact ce acte trebuie sa anexez intampinarii, banuiesc ca copie dupa polita RCA de atunci, copie dupa talon, si buletin, altceva ce as mai putea adauga ? Atat presupun.
Ei in viata lor nu vor vedea un ban de la mine, de aceea se numesc asigurari auto, imi e greu sa cred ca voi fii nevoit sa platesc vre-un ban, de ce mai am asigurare?
Imi poate spune cineva cat ma poate costa o intampinare redactata de un avocat? o suma aproximativa nu vreau ceva concret pentru ca stiu ca difera de la un birou la altul.