avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... atacarea unui act de vanzare-cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

atacarea unui act de vanzare-cumparare

Buna ziua,
In august 2011 socrii mei au facut un act de vanzare-cumparare a proprietatii lor in favoarea cumnatei mele cu intelegerea ca aceasta sa aiba grija de ei.Intre timp socrul a murit si traieste doar soacra , in conditii mizere, cumnata-mea nu numai ca nu o ingrijeste dar face si tot feluri de imprumuturi pe numele ei,cheltuindu-i si ultimii bani din pensie.Se poate ataca acest act tinand cont ca valoarea cu care a fost vandut imobilul este undeva la 10% din valoarea reala si soacra-mea a spus ca depune marturie ca , de fapt, nu li s-a dat nici un ban?Se poate dovedi astfel ca a fost o donatie ascunsa?
multumesc

Alte discuții în legătură

Vanzare dupa succesiune catalinu catalinu Buna ziua, In primul rand imi cer scuze daca subiectul meu a mai fost discutat.... Situatia mea este urmatoarea.... In urma cu aproape 2 ani socrul meu ... (vezi toată discuția)
Contract de donatie bkk bkk Buna ziua,am si eu o nelamurire In luna noiembrie 2009 soacra mea a facut sotului meu un contract de donatie.cu uzu fruct viager si scutire de raport sotului ... (vezi toată discuția)
Succesiune liluca liluca Buna ziua, Socrul meu a decedat anul acesta, soacra mea traieste si urmeaza sa faca succesiunea,are doi copii respectiv pe sotul meu si inca o fata,locuieste ... (vezi toată discuția)