avocatnet.ro explicăm legislația
        avocatnet.ro explicăm legislația

Pe avocatnet.ro găsești mii de consultanți, din diferite domenii, pe care îi poți contacta direct.
 Află cum!
Pe avocatnet.ro se fac lunar mii de cereri de consultanță către consultanții înscriși.
 Află detalii!
Vrei să afle și alții câte lucruri știi în domeniul tău de activitate?
Răspunde la întrebări cyan
                      Moderator

cyan
                      Moderator                    

mara_lates	                   

Buna ziua, Suntem un grup de mostenitori ai unui teren la Lipova/Bacau. Am  facut dosarul necesar si Prefectura Bacau l- a depus la Autoritatea Nationala de ... (vezi toată discuția)
	                    mara_lates	                   

Buna ziua, Suntem un grup de mostenitori ai unui teren la Lipova/Bacau. Am  facut dosarul necesar si Prefectura Bacau l- a depus la Autoritatea Nationala de ... (vezi toată discuția)

mig09	                   

Buna seara.as vrea sa stiu daca legea 9/1998 este abrogata sau suspendata.socrii mei au venit din Bulgaria in 1940.din motive subiective,nu au completat ... (vezi toată discuția)
	                    mig09	                   

Buna seara.as vrea sa stiu daca legea 9/1998 este abrogata sau suspendata.socrii mei au venit din Bulgaria in 1940.din motive subiective,nu au completat ... (vezi toată discuția)

doinami	                   

Buna ziua
Vă aduc la cunoştinţă că sunt unul din beneficiarii Legii nr.9/1998 privind acordarea de despăgubiri cetăţenilor români pentru bunurile ... (vezi toată discuția)
	                    doinami	                   

Buna ziua
Vă aduc la cunoştinţă că sunt unul din beneficiarii Legii nr.9/1998 privind acordarea de despăgubiri cetăţenilor români pentru bunurile ... (vezi toată discuția)