avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 276 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatii de functionare a unui srl - procedura
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatii de functionare a unui srl - procedura

buna ziua,

care e procedura de obtinere a autorizatiilor urmatoare:
- aviz si /sau autorizatie privind paza si securitatea contra incendiilor;
- aviz si /sau autorizatia sanitara;
- autorizatia sanitar-veterinara;
- acordul si/sau autorizatia de mediu;
- autorizatia de functionare privind protectia muncii.
- autorizatie primarie

se pot obtine de la ORC? si cand? odata cu depunerea dosarului de inregistrare sau dupa ce firma a fost inregistrata?

multumesc!
Cel mai recent răspuns: hillfingerr , utilizator 12:13, 8 Mai 2013
In baza unei declaratii pe proprie raspundere dată în temeiul prevederilor art. 15 alin. (1) lit. b) din Legea nr. 359/2004 cu modificările şi completările ulterioare- pe formulat tipizat Model 2 de la registru - veti declara ca sunt indeplinite prevederile legale in ceea ce priveste functionarea societatii ( sanitar, protectiei mediului,protectia muncii etc)
Buna ziua!
pentru ce cod CAEN doriti autorizatia de mediu?
va pot spune procedura, dar poate nu aveti nevoie......
Declaratia pe propria raspundere o faceti la ONRC, la infiintarea societati, dar, daca nu ma insel, in acea declaratie scrie si ca, dupa infiintarea societatii, veti intreprinde toate masurile pentru a obtine autorizatiile necesare functionarii, in cazul in care sunt necesare.
Astfel, declaratia respectiva va ajuta sa infiintati societatea, dar apoi sunteti raspunzator cu obtinerea oricaror autorizatii/ avize necesare functionarii. Si, din pacate, dupa infiintarea firmei nu primiti nicio lista cu autorizatiile de care aveti nevoie, asa ca trebuie sa aflati d-voastra ce anume va trebuie....
Oricum, in general autorizatiile se obtin dupa infiintarea societatii, pt ca majoritatea documentatiilor initiale solicita copie de pe Certificat de Inregistrare si Certificat constatator....
Activitatea principala:
4619 - Intermedieri în comerțul cu produse diverse

ce autorizatii ar trebui pentru acest cod CAEN? si de la primarie e nevoie de vreo autirizatie? daca da pentru ce?

Multumesc
E corecta informatia pe care am primit-o: orice activitate desfasoara SRL-ul si oriunde o intreprinde, are nevoie de acord de functionare de la Primarie (cred ca se numeste acord exercitii functionale)? Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 11 Aprilie 2013
Loredana_84, utilizator
Buna ziua!
Nu aveti nevoie de Autorizatie de Mediu pt acest cod.

Alte discuții în legătură

Autorizatii de functionare necesare pentru urmatorul cod caen 4532 ContSters266201 ContSters266201 Buna ziua Am infiintat o intreprindere individuala platitoare de TVA ( 4532 Comert cu amanuntul de piese si accesorii pentru autovehicule ) Am un chios de ... (vezi toată discuția)
Cum obtin autorizatia de functionare pt o sala de fitness? Sorelly Sorelly Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti ce acte sunt necesare pt obtinerea autorizatiei de functionare, pt o sala de fitness. Sala este pe o suprafata de 1200 m2, ... (vezi toată discuția)
Avize de functionare GABRIELA_22 GABRIELA_22 Buna ziua, As vrea sa stiu,daca puteti sa ma ajutati cu detalii, referitor la cum trebuie sa procedez pentru obtinerea autorizatiilor de functionare unui ... (vezi toată discuția)