Rodica Ciobanu 
	    	Avocat

Rodica Ciobanu 
	    	Avocat	    

Loredana Puscasu,
  Loredana Puscasu,  	
			 Meroiu Daniela 
	    	Avocat

Meroiu Daniela 
	    	Avocat	    

Meroiu Daniela 
	    	Avocat

Meroiu Daniela 
	    	Avocat	    

Loredana Puscasu	                   

In urma divortului s-a stabilit in sarcina sotului suma de 200 ron lunar raportata la nivelul salariului nimim pe economie insa el a facut apel si instanta de ... (vezi toată discuția)
	                     Loredana Puscasu	                   

In urma divortului s-a stabilit in sarcina sotului suma de 200 ron lunar raportata la nivelul salariului nimim pe economie insa el a facut apel si instanta de ... (vezi toată discuția)

vsandu	                   

BUNA ZIUA! AM UN COLEG CARE A DIVORTAT DE SOTIE SI PANA ACUM A PLATIT PENSIE ALIMENTARA IN PROCENT DE 25% DIN VENITURI. ACUM SOTIA L-A DAT IN JUDECATA PENTRU ... (vezi toată discuția)
	                    vsandu	                   

BUNA ZIUA! AM UN COLEG CARE A DIVORTAT DE SOTIE SI PANA ACUM A PLATIT PENSIE ALIMENTARA IN PROCENT DE 25% DIN VENITURI. ACUM SOTIA L-A DAT IN JUDECATA PENTRU ... (vezi toată discuția)

addrienne90	                   

Buna ziua, apelez la dvs pt ca am o nelamurire. 
Parintii mei au divortat in 2000 si de atunci pana in 2008 am primit pensie alimentara de la tatal meu. Dupa ... (vezi toată discuția)
	                    addrienne90	                   

Buna ziua, apelez la dvs pt ca am o nelamurire. 
Parintii mei au divortat in 2000 si de atunci pana in 2008 am primit pensie alimentara de la tatal meu. Dupa ... (vezi toată discuția)