ContSters214341 
	    	Utilizator

ContSters214341 
	    	Utilizator	    

Monica H. 
	    	Consilier juridic

Monica H. 
	    	Consilier juridic	    

ContSters214341 
	    	Utilizator

ContSters214341 
	    	Utilizator	    

Monica H. 
	    	Consilier juridic

Monica H. 
	    	Consilier juridic	    

A, scuze pentru neintelegere.
In cazul asta nu mai aveti ce face, daca ati pierdut si in calea de atac.
 Monica H., Consilier juridic
 Monica H., Consilier juridic 	
			 flaviana	                   

Am stabilit intr-o conciliere cu debitoarea ca sunt de acord sa-mi plateasca debitul in 15 zile de la executarea hotararii care se va pronunta intr-un alt ... (vezi toată discuția)
	                    flaviana	                   

Am stabilit intr-o conciliere cu debitoarea ca sunt de acord sa-mi plateasca debitul in 15 zile de la executarea hotararii care se va pronunta intr-un alt ... (vezi toată discuția)

glo	                   

sunt creditor in cazul unei somatii de plata. Actiunea a fost respinsa.mai am dreptul la vreo cale de atac? am dreptul la actiune in anulare? daca nu, pot  ... (vezi toată discuția)
	                    glo	                   

sunt creditor in cazul unei somatii de plata. Actiunea a fost respinsa.mai am dreptul la vreo cale de atac? am dreptul la actiune in anulare? daca nu, pot  ... (vezi toată discuția)

anijn_san	                   

Sa spunem ca introducem o actiune in pretentii pe calea somatiei de plata. Ulterior, la al 2-3 lea termen faci o precizare prin care arati ca doresti sa ... (vezi toată discuția)
	                    anijn_san	                   

Sa spunem ca introducem o actiune in pretentii pe calea somatiei de plata. Ulterior, la al 2-3 lea termen faci o precizare prin care arati ca doresti sa ... (vezi toată discuția)