avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 367 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Citatie prezentare la politie - legalitate citare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Citatie prezentare la politie - legalitate citare

am gasit azi in usa o citatie de la politie pe numele meu pt a ma prezenta la o anumita sectie. citatia nu are nici o stampila . este valabila citatia?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 18:02, 15 Aprilie 2013
În mod normal, după menţiunea din josul paginii, Organ de Poliţie, numele calitatea şi semnătura, trebuia aplicata stampila, faceţi personal verificari sunând la organul de Poliţie şi veţi avea confirmarea.
nu am numar de telefon pe foaie. de cat o semnatura. tin sa precizez ca pe spatele citatiei am si o mazgalitura. nu stiu daca aceasta citatie fara stampila numar de telefon este valabila sau nu.

nu am numar de telefon pe foaie. de cat o semnatura. tin sa precizez ca pe spatele citatiei am si o mazgalitura. nu stiu daca aceasta citatie fara stampila numar de telefon este valabila sau nu.
MA AJUTA SI PE MINE CINEVA CU UN RASPUNS CA NU STIU CE SA FAC. VA MULTUMESC

Desfasurati demersuri pentru a afla date de contact adresa telefon sectia de politie
Contactati personal ofiterul de serviciu de la sectia de politie care va va face legatura cu persoana responsabila de speta dvs,cu care urmeaza sa clarificati obiectul citatiei
si in caz ca nu ma prezint.... nu a semnat nimeni pentru aceasta citatie nici macar nu au lasat o in cutia postala au lasat o in use ce mi se poate intampla?

Alte discuții în legătură

Citatie la directia generala anticoruptie mangul mangul Buna ziua! Am primit o citatie de la DGA. Cum pot fi sigura de autenticitatea ei? Am colegi care fac glume. Nu stiu nici un motiv pt care as putea fi citata. ... (vezi toată discuția)
Citatie procedurala birdie birdie Buna Seara, Am fost sunat astazi sa ma prezint la o sectie de politie.Persoana s-a prezentat,( nu mai tin minte exact numele) si a spus sa ma prezint la ... (vezi toată discuția)
Bună seara, fiica mea(18 ani) a fost sunata de către o persoana ... DRM Ramona DRM Ramona Bună seara, fiica mea(18 ani) a fost sunata de către o persoana care s a prezentat ca fiind organ de politie. A fost invitata la secția de politie ... (vezi toată discuția)