avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... permis suspendat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

permis suspendat

pe 5 aprilie mi sa suspendat permisul pe 30 de zile dupa am circulat cu dovada si pe 16 aprilie ma oprit R.A.R si mia suspendat permisul pe 90 de zile oare se acumuleaza daca nu mia mai dat dovada veche si mia dat alta,pe 17 aprilie mia venit un plic ca am suspendat 60 de zile adica in total 150 de zile acuma nu stiu cu e legea noua eu stiam ca stai la pedeapsa cea mai mare nu am facut nici un accidenta cu victime asta e nasol

.

Alte discuții în legătură

Accident cu un biciclist florinnet79 florinnet79 Buna Ziua! Acum citeva zile am fost implicat intr-un accident cu un biciclist. Vina este a mea. Eu am patruns pe contrasens si am oprit langa o alta masina ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis, acum dosar penal valy_cosmin valy_cosmin buna ziua am avut si eu in data de 26-07-2010 un accident de circulatie pentru neacordare de prioritate si mi-a fost suspendat dreptul de a conduce pe o ... (vezi toată discuția)
Accident rutier Ionut groza Ionut groza Buna ziua ,o intrebare am si eu .Am avut un accident rutier în bucurești cu vatamare corporala.Permisul l-au reținut și am dovada de circulație dar nu am ... (vezi toată discuția)