avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 141 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... supralegalizare certificat nestere si hotarare divort
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

supralegalizare certificat nestere si hotarare divort

Peste cateva saptamani plec in Italia.Am apostilat certificatul de nastere si hotararea de divort,le-am tradus si am legalizat traducerile la notar.Mai este necesara si supralegalizarea la Camera notarilor publici?
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 12:09, 23 Aprilie 2013
Ca regula generala, apostila a fost inventata pentru a inlocui supralegalizarea, asa ca daca obtineti apostila fara a avea nevoie de supralegalizare nu vad de ce nu ar fi valid actul in Italia. Atat ca trebuiesc apostilate atat originalul cat si traducerea notariala.
Ultima modificare: Marți, 23 Aprilie 2013
tgeorgescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diferenþa termeni branzovenescu branzovenescu Care e va rog diferenta intre urmatorii termeni: traduceri autorizate, legalizate, apostilate sau supralegalizate (vezi toată discuția)
Plecare in turcia cu masina -leasing CRIS TIMISOARA CRIS TIMISOARA va rog sa-mi spuneti daca e nevoie ca imputernicirea data de firma de leasing pentru a pleca in afara tarii ( in cazul de fata in Turcia) trebuie tradusa si ... (vezi toată discuția)
Obtinere certificat international divort - caut avocat Patriciaw Patriciaw Va rog frumos daca ma poate ajuta cineva. M-am casatorit in Romania cu un cetatean italian, am divortat. Problema care e, vreau sa transcriu divortul in ... (vezi toată discuția)