avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Inchidere firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Inchidere firma

Buna ziua,

Am o firma fara activitate, din 2005, pe zero din 2007, cu sediu social (comodat pe perioada nedeterminata) si datele mele de pe buletin nu mai corespund cu cele stiplulate in actele firmei, si as vrea s-o inchid. Cum as putea sa beneficiez de inchiderea firmei din oficiu din partea registrului comertului invocand faptul ca sediul social nu mai e valabil la adresa respectiva, chiar daca contractul de comodat a fost facut pe perioada nelimitata, sau orice alte invocari ca s-o inchida din oficiu? Se poate inchide daca nu mai prezint la timp situatiile financiare sau alte acte obligatorii?

Cum as putea s-o inchid fara a trece prin procedura de dizolvare si radiere? Sunt asociat unic, firma nu are datorii si nici patrimoniu.
Ultima modificare: Luni, 22 Aprilie 2013
hmonybg, utilizator

Alte discuții în legătură

Demisie din functia de administrator s.r.l si anulare contract comodat liv.savu liv.savu Buna seara . Sunt administrator si actionar intr-un S.R.L unde sunt asociat cu inca cineva , deci suntem 2 asociati . As dori sa-mi spuneti daca exista ... (vezi toată discuția)
Insolventa firma care nu a avut niciodata activitate eugen05 eugen05 Buna ziua. Am o firma pe care am infiintat-o in 2006, dar care nu a desfasurat niciun fel de activitate niciodata . Firma nu are active, angajati ... (vezi toată discuția)
Inchiderea firmei in timp ce este suspendata MariusZ MariusZ Buna ziua, In 2008 am infiintat o firma si, pentru ca mi s-a parut mai simplu la momentul respectiv, am infiintat-o pe un sediu social inchiriat (de la o ... (vezi toată discuția)