Gabriela  Pintea 
	    	Consilier juridic

Gabriela  Pintea 
	    	Consilier juridic	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

Tulcea Detectiv particular 
	    	Alte profesii

Tulcea Detectiv particular 
	    	Alte profesii	    

papiu 
	    	Utilizator

papiu 
	    	Utilizator	    

Gabriela  Pintea 
	    	Consilier juridic

Gabriela  Pintea 
	    	Consilier juridic	    

Asta numai daca sunt bani...Pot sa prevada in exercitiul financiar a anului 2009 aceasta suma,dar daca bani nu sunt,ce faci. Dai guvernul in judecata si la un eventual cistig va fi obligat sa-ti dea bani. Si la fel daca nu are bani ce faci. Executi silit statul...In tara asta trebuie sa se mai si munceasca...Trebuie sa se mai respecte si legile si sa mai renuntam la a mai cere...Domnul Pogea are dreptate. Vor primi toti bugetari al 13 lea salariu incepind din martie,daca vor fi bani,spun eu. La momentul de fata nu sunt bani nici pentru salarii. Propun ceva. Lege sa confiste veniturile realizate de toti liberali in perioada guvernata de ei si aici ma refer la perioada1996-2000 si 2004-2008.
 CRISDIDA	                   

stie cineva sa-mi spuna care este temeiul legal potrivit caruia se calculeaza al 13-lea salariu pentru angajatii bugetari?
 (vezi toată discuția)
	                    CRISDIDA	                   

stie cineva sa-mi spuna care este temeiul legal potrivit caruia se calculeaza al 13-lea salariu pentru angajatii bugetari?
 (vezi toată discuția)

andreeaz	                   

ce act normativ precizeaza faptul ca pentru premii, al 13 lea salar se retine cotele....si cum se calculeaza al 13 lea salar...se are in vedere doar salarul de ... (vezi toată discuția)
	                    andreeaz	                   

ce act normativ precizeaza faptul ca pentru premii, al 13 lea salar se retine cotele....si cum se calculeaza al 13 lea salar...se are in vedere doar salarul de ... (vezi toată discuția)

rodicavr	                   

va rog un raspuns pentru urmatorul caz:  am lucrat tot anul calendaristic 2008, inclusiv in ianuarie 2009  pana in data de 14 la o institutie bugetara. am ... (vezi toată discuția)
	                    rodicavr	                   

va rog un raspuns pentru urmatorul caz:  am lucrat tot anul calendaristic 2008, inclusiv in ianuarie 2009  pana in data de 14 la o institutie bugetara. am ... (vezi toată discuția)