avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... codul muncii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

codul muncii

NUMELE MEU ESTE ANDREI COSMIN, ANGAJAT LA S.G.A. VALCEA, DIN CADUL ADMINISTRATIEI NATIONALE APELE ROMANE, ABSOLVENT AL FACULTATII DE DREPT DIN CADRUL UNIV. ECOLOGICE BUCURESTI SI MASTERANT IN HIDROLOGIE APLICATA, DIN CADRUL UNIV. CRESTINE DIMITRIE CANTEMIR SIBIU.
PANA ACUM 3 ANI, AM LUCRAT IN CADRUL DEPARTAMENTULUI DISPECERAT, PE POST DE HIDROLOG, IAR IN URMA DESFINTARII ACESTUI DEPARTAMENT AM FOST RETROGRADAT PE POST DE PAZNIC IN CADRUL ACELEIASI INSTITUTII. DORESC SA STIU DACA ESTE LEGAL SA FACI O ASEMENEA RETROGRADARE SI SA MENTII INTR- O INSTITUTIE UN ANGAJAT CARE ARE STUDII SUPERIOARE INTR-O FUNCTIE DE STUDII MEDII.

Alte discuții în legătură

Ocupare post in invatamant camelia iosif camelia iosif Buna ziua, Pentru a ocupa un post in invatamant( invatamant prescolar sau scolar), am inteles ca trebuie sa am modulul de pedagogie. Pot sa va spun ca sunt ... (vezi toată discuția)
Incadrare camytza_32 camytza_32 Sunt absolventa de universitate, specializarea \"economist\", absolventa de master, specializarea: Gestiune contabila si financiara, absolventa de modul ... (vezi toată discuția)
Studii necesare meseriei de economist elenateodora elenateodora Buna ziua. Am absolvit Facultatea de Matematica fiind licentiata in Matematica, in prezent urmez cursurile de master, specializarea Management Financiar ... (vezi toată discuția)