avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 156 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Modificare CIM in sarcina
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Modificare CIM in sarcina

Buna ziua,
Sunt insarcinata in 2 luni, mi s-a facut acum un act aditional cu modificarea cim la part-time si reducerea salariului. Are voie sa faca asa ceva? Stiu ca a facut asta pentru ca sunt insarcinata nu pentru ca ar fi probleme in forma.
Care sunt conditiile in care ma poate da afara sau imi poate modifica asa contractul?
multumesc
Cel mai recent răspuns: smeagull , utilizator 10:41, 30 Aprilie 2013
Actul aditional pentru a fi valabil trebuie semnat si de tine, deci nu semna nimic. Contractul se poate modifica doar prin semnarea unui act aditional atat de catre angajator cat si de angajat.
Tu trebuie sa anunti conform legii ca esti insarcinata si daca vor exista abuzuri sau intimidari le faci reclamatie la itm.
da stiu dar ei sunt in stare de orice si sunt convinsa ca daca nu as semna actul aditional vor face ei ceva sa ma dea afara si asta e ultimul lucru pe care mi-l doresc
daca totusi ei demonstreaza ca nu mai au nevoie de mine ma pot da afara? sau imi pot modifica CIM?
~ Conținut șters la cerere ~
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Schimbare contract de munca pe perioada nedeterminata in contract de munca pe perioada determinata!!! andreeafer andreeafer salut am nevoie cat mai urgent de un sfat de la voi! sunt angajata a unei institutii de stat cu contract nedeterminat. Pentru ca se procedeaza sistemul ... (vezi toată discuția)
Injumatatirea salariului la gravide este legala? Blumella Blumella Buna ziua! Peste 6luni voi intra in concediu de maternitate, am anuntat firma in scris ca sunt insarcinata, insa la 3saptamani am primit act aditional de ... (vezi toată discuția)
Concedierea in timpul sarcinii ContSters95180 ContSters95180 buna ziua tuturor.am si eu o problema,\"grava\" din moment ce psihic nu mai rezist.sant insarcinata in a 5-a luna si seful meu direct imi face viata imposibila ... (vezi toată discuția)