Buna, locuiesc la etajul 4 al unui bloc si avem probleme cu acoperisul.In fiecare sedinta cu proprietarii am comunicat aceasta problema fara sa avem un raspuns iar in luna ianuarie am facut o instiintare scrisa catre presedintele de bloc in care am solicitat un termende rezolvare a problemei si un raspuns in 30 de zile....binenteles ca nu a fost nici un raspuns si nici o rezolvare.
Intrebarea este daca pot sa actionez in instanta asociatia de proprietari ptr. repararea acoperisului sau cum pot mai exact sa ii oblig sa il repare (ploua in fiecare camera a apartamentului)???????
... in luna ianuarie am facut o instiintare scrisa catre presedintele de bloc in care am solicitat un termende rezolvare a problemei..
Dar la adunarea generala din primul trimestru al anului 2013 ati participat? In aceasta adunare generala puteati discuta si solicita introducerea in bugetul de venituri si cheltuieli a costurilor reparatiei terasei.
Se punea la vot, adunarea aproba si din mai pana in octombrie se putea face lucrarea.
Acoperis bloc
Nathalie15113
Bună. Locuiesc la etajul 4 al unui bloc fără acoperiș și sunt infiltrații de apă la fiecare ploaie. Am depus o cerere la președintele blocului în care ... (vezi toată discuția)
Acoperis bloc
andan30
Buna! Am si eu o mare problema...ca toti cei care cauta raspunsuri pe aici. Locuiesc la etajul 4/4, iar acoperisul imobilului e foarte degradat, avand in ... (vezi toată discuția)