avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale srl cu obiect de activitate constructii civile
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

srl cu obiect de activitate constructii civile

Buna ziua,
pentru un srl cu obiect de activitate constructii civile si constructii de drumuri sosele
ce avize sunt necesare pentru functionare
eventual la ce institutie anume sa ma interesez pentru a afla ce avize imi sunt necesare si ce pasi trebuie sa urmez pentru a le obtine?
Cel mai recent răspuns: Sorin Susca , Consilier juridic 17:14, 1 Martie 2009
Primul pas il reprezinta declaratia pe proprie raspundere pe care o dati la ORC , dupa care veti primi certificatul constatatot de la ORc si Incheierea judecatorului delegat de la Orc prin care vi se autorizeaza activitatile solicitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vize, avize,taxe si alte .... pt chiosc patiserie tip fornetti liliche liliche Am un srl si doresc sa deschid un p de lucru intr-un chiosk al unui ... domn. Ce avize vize si altele imi dunt necesare pt a functiona legal? multumesc (vezi toată discuția)
Cod caen anagrigorescu anagrigorescu O societate de constructii SRL (activ principala) vrea sa se se reprofileze pe altceva, si probabil ca va vinde persoanelor fizice in legislatie se ... (vezi toată discuția)
Avize functionare manusa manusa Buna ziua, urmeaza sa schimb activitatea principala a firmei : din consultanta in afaceri in CONSTRUCTII METALICE. Va intreb: 1. de unde aflu de ce fel de ... (vezi toată discuția)