avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 144 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale valabilitate certificat constatator
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

valabilitate certificat constatator

exista vreo reglementare legala cu priivre la perioada de valabilitate a unui certificat constatator al unei soc comerciale (romane/straine)?
Cel mai recent răspuns: Argctin , utilizator 17:29, 3 Iunie 2023
Daca pe certificat constatator nu specifica si un termen de valabilitate ca-n cazul permiselor de conducere,C.I.,pasapoarte,atunci are valabilitate permanenta ca-n cazul diplomelor de absolvire a unor institutii de invatamant.
Nu exista nicio dispozitie legala care sa reglementeze o valabilitate generala a certificatului constatator. Cel mai bine ar fi sa va interesati la institutia in fata careia doriti sa-l folositi.
Sunt institutii care solicita ca acesta sa nu fie mai vechi de 30 de zile, dar, de exemplu, unele banci, doresc sa fie chiar mai recent, preferand sa obtina cerficatul chiar ele.
este valabil 6 luni.sau in functie de unde va trebuie.
in general 6 luni, dar este posibil ca o pj sa va ceara un ul actualizat.
Nu contrazic pe nimeni ,dar...pe certificatul meu ,la final scrie...valabil pana la modificarea conditiilor de functionare sau activitatilor pentru care s-a dat declaratia pe propria raspundere..

Alte discuții în legătură

Certificat constatator onrc in forma lunga alinaemi alinaemi Buna, Am mers azi la ANAF sa depun o cerere pt. inregistrare in Registrul Operatorilor Intracomunitari si mi-au cerut \\"Certificat constatator ONRC in forma ... (vezi toată discuția)
Autorizare firma dpdv ssm iulian1c iulian1c Buna ziua, Legat de autorizarea firme dpdv SSM am o nelamurire. Firma este infiintata in 1994, si inregistrata la Registrul Comertului de ... (vezi toată discuția)
Punct de lucru nedeclarat al unei sc . victor sorin victor sorin Buna ziua , Care sint prevederile legale cu privire la functionare unei societatii intr-un spatiu inchiriat ? Am adresat locatorului o cerere sa-mi ... (vezi toată discuția)