avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Certificat constatator ONRC in forma lunga
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Certificat constatator ONRC in forma lunga

Buna,
Am mers azi la ANAF sa depun o cerere pt. inregistrare in Registrul Operatorilor Intracomunitari si mi-au cerut "Certificat constatator ONRC in forma lunga"

Cu ce documente trebuie sa ma prezint la ONRC ca sa obtin acest certificat ? Eu sunt asociat in firma, mai am nevoie de vreo imputernicire / delegatie ?

Am incercat sa aflu info pe site-ul ONRC dar eu n-am gasit vreun model de cerere de certificat constatator. Deci, ce completez ?

Multumesc pt. ajutor
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 22:09, 14 August 2013
Luati doar o cerere de la informatii. Este posibil sa va ceara si o copie CI.
Registrul comertului emite doua tipuri de certificate constatatoare: - unul de informare in baza Legii nr. 26/1990 privind registrul comertului si unul de autorizare in baza Legii nr. 359/2004 privind simplificarea formalităţilor la înregistrarea în registrul comerţului a persoanelor fizice, asociaţiilor familiale şi persoanelor juridice, înregistrarea fiscală a acestora, precum şi la autorizarea funcţionării persoanelor juridice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este necesara o autorizare ssm pentru activiatatea : 4322 lucrari de instalatii sanitare, de incalzire si de aer conditionat Florin.N Florin.N Buna seara, As fi interesat sa stiu daca este obligatorie autorizarea ssm a unei societati care are ca obiect de activitate cod caen 4322. Sau putem sa ne ... (vezi toată discuția)
Autorizare itm Etasty Etasty Buna ziua, Suntem un SRL nou infiintat in baza Legii 359 I 2004 si, conform Legii 319/2006, autorizarea ssm este realizata in momentul inregistrarii la ... (vezi toată discuția)
Valabilitate certificat constatator ContSters22096 ContSters22096 exista vreo reglementare legala cu priivre la perioada de valabilitate a unui certificat constatator al unei soc comerciale (romane/straine)? (vezi toată discuția)