avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Contract de parteneriat public-privat
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Contract de parteneriat public-privat

Buna ziua,

Ma puteti ajuta, va rog, cu un model de contract de parteneriat public-privat ? Poate fi si un model strain dar bazat pe legislatia UE. Conform site-ului Secretariatului General al Guvernului - UCCPPP, niciun proiect ppp nu e publicat pe seap iar departamentul pentru Proiecte de Infrastructură şi Investiţii Străine nu are site.

Va multumesc
Ultima modificare: Duminică, 5 Mai 2013
MStefan12, utilizator

Alte discuții în legătură

Fonduri europene pentru dezvoltarea rurala apa si canalizare! danmures danmures Intrebare. Daca la mine in comuna as introduce pe banii mei (ai firmei pe care o detin) reteaua de apa si canalizare exista posibilitatea de ai recupera prin ... (vezi toată discuția)
Asociere intre autoritatile administratiei publice locale si pj, pf? marik0 marik0 Buna ziua, Autoritatile administratiei publice locale se pot asocia cu persoane fizice sau juridice pentru a constitui o asociatie (care are drept scop un ... (vezi toată discuția)
Legislatie ref. contract de concesiune elmaxtra elmaxtra Ma intereseaza sa stiu daca se pot realiza parteneriate intre 2 societati pentru o concesiune locatie privat-privat , in vederea realizarii de investitii, ... (vezi toată discuția)