avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 118 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... OUG 92 din 2012
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

OUG 92 din 2012

OUG Nr.92 din 18.12.2012
privind luarea unor măsuri în domeniul învăţământului şi cercetării, precum şi în ceea ce priveşte plata sumelor prevăzute în hotărâri judecătoreşti devenite executorii în perioada 1 ianuarie-31 decembrie 2013
ACT EMIS DE: Guvernul Romaniei
ACT PUBLICAT ÎN MONITORUL OFICIAL NR. 864 din 19 decembrie 2012


Articolul IV
Absolvenţilor liceelor pedagogice, filiera vocaţională, profilul pedagogic, specializarea învăţător-educatoare, ai şcolilor postliceale pedagogice, ai colegiilor universitare de institutori sau ai altor şcoli echivalente, încadraţi în învăţământul preşcolar şi primar, li se recunoaşte îndeplinită condiţia pentru ocuparea funcţiilor didactice de profesor pentru învăţământul preşcolar, respectiv profesor pentru învăţământul primar, de la data intrării în vigoare a prezentei ordonanţe de urgenţă, pe baza diplomei de licenţă.


Daca a fost publicata in monitorul oficial inseamna ca a intrat in vigoare?
Sunt absolventa a liceului pedagogic si am terminat facultatea de stiinte economice, acum sunt incadrata in invatatmant ca institutor . conform acestei oug ar trebui sa fiu profesor ( ceea ce mi se pare si normal pentru ca cei care sunt absolventi ai unei facultati private cu specizlizarea profeosr pentru invatamant, cursuri la distanta sunt direct profesori indiferent de liceul absolvit)? Pentru ca am fost la inspectorat sa intreb si mi s-a spus : " ca nu a fost reglementata de catre guvern/ministru" " ca ei nu au primit nici o reglementare" " Ca facultatea mea nu este din DOS" " ca nu am facut in timpul facultatii modulul pedagogic"
Cum ar trebui sa procedez ca sa grabesc lucrurile pentru ca sa nu pierd timp si sa pot rezolva cat mai repede problema pana nu se schimba din nou ceva...
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:20, 12 Mai 2013
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
OUG a intrat in vigoare de la data publicarii acesteia in Monitorul Oficial ...puteti sesiza MInisteril Educatiei cu privire la solutionarea problemei dvs ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare in munca mirelacristina mirelacristina Buna ziua. Sunt absolventa a Liceului Pedagogic cu o vechime in invatamant de 20 de ani si in prezent incadrata ca invatatoare. In iulie 2013 am absolvit ... (vezi toată discuția)
Incadrare invatamant anastasia14 anastasia14 Buna ziua, Am absolvit un liceu teoretic, apoi Colegiul de institutori in anul 1999. In anul 2000 am continuat studiile la Facultatea de Litere, specializarea ... (vezi toată discuția)
Incadrare in invatamant dana_ticea dana_ticea Buna seara! Am vechime 12 ani gradul I , liceul Pedagogic 5 ani , 3ani Colegiul Univ.de Institutori(diploma de absolvire) . Am fost platita ca prof.II in ... (vezi toată discuția)