avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incadrare in invatamant
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incadrare in invatamant

Buna seara!
Am vechime 12 ani gradul I , liceul Pedagogic 5 ani , 3ani Colegiul Univ.de Institutori(diploma de absolvire) . Am fost platita ca prof.II in baza LEGII 330/2009 , OUG1/2010 , ART5 , ALIN6 .
Dupa intrarea in vigoare a legii invatamantului voi fi incadrata in continuare ca Prof II sau voi reveni in pozitia de institutor. Doresc sa va mentionez ca am decizie de incadrare ca Prof II .
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 12:40, 30 Ianuarie 2011
Prof. II cu colegiul?
Pe noua lege, trebuie sa aveti studii de licenta, cf. Art. 230.(4) Absolvenţilor liceelor pedagogice, ai şcolilor postliceale pedagogice, ai colegiilor universitare de institutori sau a altor şcoli echivalente încadraţi în învăţământul preşcolar şi
primar, care până la intrarea în vigoare a prezentei legi au absolvit ciclul de licenţă, li se consideră îndeplinită condiţia pentru ocuparea funcţiilor didactice de profesor pentru învăţământul preşcolar, respectiv profesor pentru învăţământul primar.
Colegiul pedagogic universitar se considera studii medii. Nu inteleg decizia de prof. II, mai ales pe vechea lege!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Institutor invatamant de masa pe diploma de absolvire,titular invatator-ed.inv.special miky_candle miky_candle Buna ziua, Am o mare rugaminte...As dori sa stiu in ce situatie ma aflu...Sunt invatator educator titular intr-o scoala speciala si am obtinut in 2009 gradul ... (vezi toată discuția)
Incadrare invatamant anastasia14 anastasia14 Buna ziua, Am absolvit un liceu teoretic, apoi Colegiul de institutori in anul 1999. In anul 2000 am continuat studiile la Facultatea de Litere, specializarea ... (vezi toată discuția)
Incadrare in munca mirelacristina mirelacristina Buna ziua. Sunt absolventa a Liceului Pedagogic cu o vechime in invatamant de 20 de ani si in prezent incadrata ca invatatoare. In iulie 2013 am absolvit ... (vezi toată discuția)