avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1222 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Schimbare conducta comuna in cazul refuzului unuia ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Schimbare conducta comuna in cazul refuzului unuia dintre locatari

am strans banii pentru schimbarea conductei comune de apa rece si ma lovesc de refuzul unei doamne de a intra la ea in apartament ca nu vrea sa sparga nicio bucata din faianta ca a dat bani sa o puna pe zid si eu acum vin sa i-o dau jos pentru ca baietii sa poata lucra sub cada.cum pot proceda eu ca administrator in acest caz?nimeni nu se intelege cu ea.cu toti vecinii ea are de comentat cate ceva.
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 23:05, 14 Mai 2013
Reamintitii domamnei ca traieste intr-un bloc si ca trebuie sa respecte legea ;

- sa accepte accesul în apartamentul sau în spatiul propriu, cu un preaviz de 5 zile, al
unui delegat al asociatiei, atunci când este necesar si justificat sa se inspecteze, sa se
repare ori sa se înlocuiasca elemente din proprietatea comuna, la care se poate avea acces
numai din respectivul apartament sau spatiu. Fac exceptie cazurile de urgenta, când
accesul se poate face fara preaviz, conform prevederilor din statutul asociatiei de
proprietari;

HOTARÂRE Nr. 1588 din 19 decembrie 2007
pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 230/2007 privind
înfiintarea, organizarea si functionarea asociatiilor de proprietari
si daca nu vrea cum pot sa repar deoarece este pirdere de apa si apa respectiva eu trebuie s-o platesc deoarece firma de furnizare a apei potabile nu o intereseaza ca eu nu remediez pierderile din cauza unei persoane care spune ca eu trebuie sa vorbesc doar cu avocata ei personala ca ea e plecata de mult din romania si nu mai cunoaste legile.Avocata a invatat-o sa nu fie de acord cu reparatia in casa ca nu e pierderea de la ea din casa si nu pateste nimic.
Ar trebui sa puteti schimba acea conducta de alimentare comuna, fara a sparge pe sub cada femeii.
Apartamentul este locuit?
da, apartamentul este locuit. trebuie spart deoarece majoritatea au imbracate tevile in masca facuta sin rigips si pus peste placi de faianta

Alte discuții în legătură

Reparatii parti comune cu afectarea proprietatii migaste migaste sunt administrator la un bloc si ma confrunt cu urmatoarea situatie: avand probleme cu instalatia pe verticala la apa, parte comuna, am chemat un instalator sa ... (vezi toată discuția)
Vecinul a obturat aerisirea de la canalizare achif achif Buna ziua Am o problema cu vecinul de sus care a obturat aerisirea de la canalizare si cand trage apa la toaleta imi ia toata apa din sifon (miroase de mor) , ... (vezi toată discuția)
Reparatii parti comune la bloc Andrei177 Andrei177 La solcitarea administratiei de bloc s-a efectuat o reparatie la o teava de apa pluviala care trece prin ap. meu. Aceasta teava a fost mascata de un gheu de ... (vezi toată discuția)