avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Cod CAEN pentru organizatie finantatoare
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Cod CAEN pentru organizatie finantatoare

Imi poate spune si mie cineva in ce cod/coduri CAEN se incadreaza o organizatie finantatoare, care colecteaza bani din donatii, granturi, sponsorizari etc. si apoi le distribuie ca donatii / granturi unor beneficiari, pastrand un anumit procent din fonduri pentru cheltuielile ei administrative, in principiu cu acceptul expres al donatorilor / finantatorilor?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 20:21, 2 Iunie 2013
Din cate se intelege din postrarea Dvs., doriti sa infiintati o organizatie non-profit.
Acestora nu li se aplica activitatile codului caen (acesta este pentru societati comerciale infiintate pentru a obtine profit).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Forma juridica pentru un proiect de strangere de fonduri prin sponsorizari arenamieilor arenamieilor Scopul demersului este obtinerea de finantare sub forma de donatii/ sponsorizari pentru diferite proiecte individuale prin intermediul unei platforme online ... (vezi toată discuția)
Ong-sponsorizare Ovidiu-O Ovidiu-O In statut nu apare niciunde ca la randul nostru ca ONG putem sponsoriza. Va intreb- poate de ex. un ONG sa sponsorizeze o suma de bani, pe baza unui contract, ... (vezi toată discuția)
Infiintare asociatie non profit simonadana simonadana Am rugamintea sa-mi spuneti daca pot sa-mi deschisd o asociatie non profit pentru a ma descurca mai usor cu cheltuielile necesare diverselor terapii pe care ... (vezi toată discuția)