Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Cod CAEN pentru organizatie finantatoare

Imi poate spune si mie cineva in ce cod/coduri CAEN se incadreaza o organizatie finantatoare, care colecteaza bani din donatii, granturi, sponsorizari etc. si apoi le distribuie ca donatii / granturi unor beneficiari, pastrand un anumit procent din fonduri pentru cheltuielile ei administrative, in principiu cu acceptul expres al donatorilor / finantatorilor?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 20:21, 2 Iunie 2013
Din cate se intelege din postrarea Dvs., doriti sa infiintati o organizatie non-profit.
Acestora nu li se aplica activitatile codului caen (acesta este pentru societati comerciale infiintate pentru a obtine profit).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Forma juridica pentru un proiect de strangere de fonduri prin sponsorizari arenamieilor arenamieilor Scopul demersului este obtinerea de finantare sub forma de donatii/ sponsorizari pentru diferite proiecte individuale prin intermediul unei platforme online ... (vezi toată discuția)
Ong-sponsorizare Ovidiu-O Ovidiu-O In statut nu apare niciunde ca la randul nostru ca ONG putem sponsoriza. Va intreb- poate de ex. un ONG sa sponsorizeze o suma de bani, pe baza unui contract, ... (vezi toată discuția)
Infiintare asociatie non profit simonadana simonadana Am rugamintea sa-mi spuneti daca pot sa-mi deschisd o asociatie non profit pentru a ma descurca mai usor cu cheltuielile necesare diverselor terapii pe care ... (vezi toată discuția)