avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Conventia civila si adeverinta de venit
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Conventia civila si adeverinta de venit

Pentru persoanele care au lucrat in anul 2012 cu conventie civila, trebuiesc facute adeverinte cu venitul realizat ? (i-am declarat in decl.205).
Pana acum le dadeam fise fiscale 2 , dar acum ca nu se mai fac fise fiscale, este obligatoriu sa le facem adeverinte ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:11, 13 Mai 2013
Se elibereaza astfel de adeverinte numai la solicitarea lor ... art.59 (2) C.fisc. : Plătitorul de venituri este obligat să elibereze contribuabilului, la cererea acestuia, un document care să cuprindă cel puţin informaţii privind: datele de identificare ale contribuabilului, venitul realizat în cursul anului, deducerile personale acordate, impozitul calculat şi reţinut. Documentul eliberat contribuabilului, la cererea acestuia, nu reprezintă un formular tipizat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta salariat carmen.balan1967@yahoo.com carmen.balan1967@yahoo.com Buna ziua ! Odata cu introducerea decl. 205 angajatorului ii revine obligatia de a elibera angajatilor o adeverinta cu venitul realizat in 2012. Nelamurirea ... (vezi toată discuția)
Declaratie informativa ale2012 ale2012 buna seara. sotul meu a lucrat la un economat 2 ani de zile, la care daca a avut nevoie de o hartie pentru banca nu ia facut concediu nu ia dar si nici nu ii ... (vezi toată discuția)
Fise fiscale bordas-maria bordas-maria Spuneti-mi daca pentru anul2012 se mai fac fisele fiscale? Daca nu ce se da salariatului atunci cind solicita aceasta fisa de venituri? Ce trebuie totusi sa ... (vezi toată discuția)