avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 197 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Declaratie informativa
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Declaratie informativa

buna seara. sotul meu a lucrat la un economat 2 ani de zile, la care daca a avut nevoie de o hartie pentru banca nu ia facut concediu nu ia dar si nici nu ii la platit luna agust fiind toata luna acoasa in concediu pe bani lor angajati , acuma el sa angazat in alta parte ca nu a putut sta acasa atata vreme fara salar dar problema mea este cum pot eu sa ii fac rost de declaratia informativa adica hartia aia care sa da la fiecare sfarsit de an cat salar ai luat cat sa tras fisa fiscala sau nu mai stiu cum ii se zice X-(X-(X-(
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:35, 14 Septembrie 2015
art.59 C.fisc.
....
(2) Platitorul de venituri este obligat sa elibereze contribuabilului, la cererea acestuia, un document care sa cuprinda cel putin informatii privind: datele de identificare ale contribuabilului, venitul realizat in cursul anului, deducerile personale acordate, impozitul calculat si retinut. Documentul eliberat contribuabilului, la cererea acestuia, nu reprezinta un formular tipizat.
....
da problema este ca el nu vrea sa ii dea pentru ca nu a vrut sa ii dea o adeverinta ca ii salariat pentru dr apoi hartia aia din alta parte nu se poate face rost?
Atunci sa solicite Adm.Financiare sa-i elibereze o adeverinta cu veniturile realizate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conventia civila si adeverinta de venit fdlsperanta1 fdlsperanta1 Pentru persoanele care au lucrat in anul 2012 cu conventie civila, trebuiesc facute adeverinte cu venitul realizat ? (i-am declarat in decl.205). Pana acum ... (vezi toată discuția)
Angajator demonstrarea platii taxelor si impozitelor pentru salariul angajatului cosmin19801980 cosmin19801980 Buna ziua, Mai jos prezint urmatoarea situatie, sper sa ma puteti ajuta si va multumesc in avans. Situatia: Am lucrat in Bucuresti la or firma pentru ... (vezi toată discuția)
Formularul 205 ioanaciulei ioanaciulei Ca salariat in cadrul serviciului \\"Resurse umane\\", cum si ce eliberez la cererea angajatilor pentru anul 2012 in loc de fise fiscale, de exemplu pentru ... (vezi toată discuția)