avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 287 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii fise fiscale
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

fise fiscale

Spuneti-mi daca pentru anul2012 se mai fac fisele fiscale? Daca nu ce se da salariatului atunci cind solicita aceasta fisa de venituri? Ce trebuie totusi sa facem ?
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 09:57, 22 Ianuarie 2013
Pentru anul 2012 s-au inlocuit fisele fiscale cu Decl.205,care se depune la ANAF
pina la finele luni februarie.
Mai multe informati..cititi...
www.avocatnet.ro/content/art...
Pentru anul 2012 – angajatorii nu mai au obligaţia completării şi depunerii fiselor fiscale.
La cererea angajaţilor, angajatorii au obligatia de a elibera un document care să cuprindă cel puţin informaţii privind: datele de identificare ale contribuabilului, venitul realizat în cursul anului, deducerile personale acordate, impozitul calculat şi reţinut, document care
nu este formular tipizat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fise fiscale Radu Aura Radu Aura Am completat si transmis D205, insa nu imi este clar daca mai trebuie intocmite fisele fiscale pentru salariati. Ma puteti ajuta sa clarific aceasta problema? (vezi toată discuția)
Conventia civila si adeverinta de venit fdlsperanta1 fdlsperanta1 Pentru persoanele care au lucrat in anul 2012 cu conventie civila, trebuiesc facute adeverinte cu venitul realizat ? (i-am declarat in decl.205). Pana acum ... (vezi toată discuția)
Fisele fiscale mai sunt obligatorii? laura1720022000 laura1720022000 Buna ziua, In fiecare an, eu ca salariat, am primit o fisa fiscala pentru anul in urma. Nu sunt sigura dar am inteles ca aceste fise fiscale nu mai sunt ... (vezi toată discuția)