avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 962 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Executare silită 2 Titluri Executorii
Discuție deschisă în Executare silită

2 Titluri Executorii

AVAS-ul a emis un titlu de executare pentru 5 debitori solidari.
4 au platit 80% din datorie, eu nu.
Eu nu am platit ca am considerat ca fiind garant, AVAS-ul trbuie sa execute societatea care a garantat si administratorii care au fost gasiti vinovati de prejudiciu.
Eu am contestat titlu executoriu.
AVAS-ul a mai emis un titlu de executare impotriva mea pentru suma ramasa.
Care titlu e valabil in acest moment?
Primul care este emis impotriva celor 5 pentru suma initiala sau al doilea emis pentru suma ramasa?
Sau amindoua?
Pot exista doua titluri executorii valabile in acelasi timp?
Care este baza legala?

Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Titlu executoriu avas valabil? VONPAUL006 VONPAUL006 AVAS a emis un titlu executoriu pentru plata in solidar a unei sume. S-a platit o parte din suma. AVAS a emis al doilea titlu ... (vezi toată discuția)
Executare silita VONPAUL006 VONPAUL006 Este corect ca AVAS sa emita Titlu Executoriu impotriva unui garant in nume personal cind AVAS nu a fost interesat sa recupereze datoria ... (vezi toată discuția)
Executare silita ciobanuioan72 ciobanuioan72 Buna ziua,pe contul meu bancar a fost facuta o poprire pentru suma de 3200 ron care reprezenta 2100 debite catre o societate si restul era tarife sau costuri ... (vezi toată discuția)