avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Obtinere inregistrare audio apel 112 . Model cerere ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Obtinere inregistrare audio apel 112 . Model cerere politie

Buna ziua,
Am nevoie de o inregistrare audio facuta catre 112. Am sunat la orange si mi-au spus ca am nevoie de un act de la politie pentru a obtine inregistrarea apelului. As dori daca se poate sa imi dati exemplu de un model de cerere pentru obtinerea inregistrarii auto.
PS: Aceasta inregistrare imi trebuie la un proces civil. Am inscriso ca proba si a fost aceptata

Alte discuții în legătură

Inregistrarea video&audio proba sau nu? Antonio 06 Antonio 06 Pot folosi inregistrarile Video&Audio de pe o camera de supraveghere montata de mine in apartamentul meu care bate pe geamul camerei si supravegeaza geamurile ... (vezi toată discuția)
Insulte repetate si calomnii Robert68 Robert68 Va rog sa-mi spuneti daca pot deschide un proces penal pentru insulte repetate. De cateva luni sunt sunat la telefon si insultat, respectivul crezand ca poate ... (vezi toată discuția)
Amenda apel 112-cum poate fi pusa la dispozitia instantei inregistrarea apelului meu Sever Simion Sever Simion Am fost atacat de un caine periculos si in timp ce cainele sarea pe mine stapanul nu facea nimic sa il cheme sau sa il ia de pe mine. Am sunat atunci la 112 ... (vezi toată discuția)