avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... revenire din concediu crestere copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

revenire din concediu crestere copil

In 15 aprilie 2009 se implinesc cei doi ani aferenti concediului de crestere copil in care ma aflu. Ma aflu insa in situatia de a naste cel de-al doilea copil mai devreme de aceasta data (la inceputul lunii aprilie) si as vrea sa intru din nou in concediu de crestere pt cel de-al doilea copil. Ce obligatii am fata de angajator in aceasta situatie? Trebuie sa fac vreo cerere? Mentionez ca sunt angajata pe perioada nedeterminata.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:14, 4 Martie 2009
Depuneti o cerere de prelungire a CIC , intrucat veti naste din nou. Cererea o veti depune imediat dupa nastere, atasand copie de pe certificatul de nastere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insarcinata in timpul concediului pentru cresterea copilului pana la 2 ani noa.brigi noa.brigi Va rog sa-mi raspundeti daca se poate! Sunt in concediu de crestere a copilului pana la 2 ani, si am ramas gravida. In august ar trebui sa lucrez dar voi ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie sau doar alocatie? mona_lisa mona_lisa Buna ziua! Sunt in concediu de crestere a copilului pana in ianuarie 2011 si am o indemnizatie de 3030 ron. In luna aprilie urmeaza sa nasc un baietel. Voi ... (vezi toată discuția)
Concediu postnatal danco_ro danco_ro buna ziua. sunt in concediu de maternitate din anul 2009, luna martie, pana in data de 14.01.2011. in data de 27.12.2010 am nascut al doilea copil si, cf ... (vezi toată discuția)