Doina Elena 
	    	Consultant resurse umane

Doina Elena 
	    	Consultant resurse umane	    

Nicoleta Ilea 
	    	Consultant resurse umane

Nicoleta Ilea 
	    	Consultant resurse umane	    

Tony Theodorescu 
	    	Consilier juridic

Tony Theodorescu 
	    	Consilier juridic	    

Kitte 
	    	Utilizator

Kitte 
	    	Utilizator	    

Kitte, utilizator
 Kitte, utilizator 	
			 davidel	                   

Buna ziua!lucrez cu contract de munca din data de 16 aprilie 2013,la Putin Ti
mpg am ramas insarcinata iar data probabila a nasterii copilului este 9 ... (vezi toată discuția)
	                    davidel	                   

Buna ziua!lucrez cu contract de munca din data de 16 aprilie 2013,la Putin Ti
mpg am ramas insarcinata iar data probabila a nasterii copilului este 9 ... (vezi toată discuția)

yuby	                   

Buna ziua ,
Fiti draguri am si eu o intrebare referitoare la cazul meu . Sunt insarcinata am inceput serviciul in luna ianuarie 2012, 12 ianuarie dupa 2 ani, ... (vezi toată discuția)
	                    yuby	                   

Buna ziua ,
Fiti draguri am si eu o intrebare referitoare la cazul meu . Sunt insarcinata am inceput serviciul in luna ianuarie 2012, 12 ianuarie dupa 2 ani, ... (vezi toată discuția)

laura2014	                   

buna seara!am si eu intrebare:sunt insarcinata in 7luni pe data de 12septembrie2013 ar trebui sa nasc,Pe cartea de munca am intrerupere o luna de la ... (vezi toată discuția)
	                    laura2014	                   

buna seara!am si eu intrebare:sunt insarcinata in 7luni pe data de 12septembrie2013 ar trebui sa nasc,Pe cartea de munca am intrerupere o luna de la ... (vezi toată discuția)