cyan 
	    	Moderator

cyan 
	    	Moderator	    

emilromania 
	    	Utilizator

emilromania 
	    	Utilizator	    

cyan 
	    	Moderator

cyan 
	    	Moderator	    

emilromania 
	    	Utilizator

emilromania 
	    	Utilizator	    

cyan 
	    	Moderator

cyan 
	    	Moderator	    

alexm78	                   

daca am permisul suspendat in italia,si il dau pierdut in romania,se poate sa fie descoperit in baza de date?? (vezi toată discuția)
	                    alexm78	                   

daca am permisul suspendat in italia,si il dau pierdut in romania,se poate sa fie descoperit in baza de date?? (vezi toată discuția)

claudiu_hurezanu	                   

asi dori sa aflu o informatie an urma cu doua zile an italia mi sa loat permisul de conducere pt consum de alcol . nu am suflat an fiola.am declarat ca am beut ... (vezi toată discuția)
	                    claudiu_hurezanu	                   

asi dori sa aflu o informatie an urma cu doua zile an italia mi sa loat permisul de conducere pt consum de alcol . nu am suflat an fiola.am declarat ca am beut ... (vezi toată discuția)

simina_sta	                   

ma puteti ajuta va rog. permisul de conducere romanesc a fost retinut in italia, si suspendat pe 90 de zile.in romania persoana l-a decalrat pierdut si si-a ... (vezi toată discuția)
	                    simina_sta	                   

ma puteti ajuta va rog. permisul de conducere romanesc a fost retinut in italia, si suspendat pe 90 de zile.in romania persoana l-a decalrat pierdut si si-a ... (vezi toată discuția)