trandafir2 
	    	Moderator

trandafir2 
	    	Moderator	    

trandafir2, moderator
 trandafir2, moderator 	
			 Gabriel Klein Kiritescu 
	    	Utilizator

Gabriel Klein Kiritescu 
	    	Utilizator	    

mihais83 
	    	Utilizator

mihais83 
	    	Utilizator	    

ynocentta 
	    	Utilizator

ynocentta 
	    	Utilizator	    

mihais83 
	    	Utilizator

mihais83 
	    	Utilizator	    

saxx	                   

In drum spre casa am fost oprit de un echipaj de politie care erau \"la produs\" cu radarul.
Cum nu aveam viteza, centura era pusa, chiar eram curios de ce ma ... (vezi toată discuția)
	                    saxx	                   

In drum spre casa am fost oprit de un echipaj de politie care erau \"la produs\" cu radarul.
Cum nu aveam viteza, centura era pusa, chiar eram curios de ce ma ... (vezi toată discuția)

Mircea Muntean	                   

Ce părere aveți cine are competenta sa stabilească ce tip de defecțiune are automobilul având în vedere ca în normele rar sunt 3 tipuri de deficiente ... (vezi toată discuția)
	                    Mircea Muntean	                   

Ce părere aveți cine are competenta sa stabilească ce tip de defecțiune are automobilul având în vedere ca în normele rar sunt 3 tipuri de deficiente ... (vezi toată discuția)

Alexandru.stancu	                   

Bună ziua. Am și eu o nelamurire. Mi a fost reținut certificatul de înmatriculare al mașinii din cauza defecțiunii unui bec, am depus contestație și ... (vezi toată discuția)
	                    Alexandru.stancu	                   

Bună ziua. Am și eu o nelamurire. Mi a fost reținut certificatul de înmatriculare al mașinii din cauza defecțiunii unui bec, am depus contestație și ... (vezi toată discuția)