avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA in IT (CAEN 6202)
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA in IT (CAEN 6202)

Buna ziua,

as dori sa devin pfa in domeniul web (cod caen 6202)

Dupa o vizita la Registrul comertului am aflat ca am nevoie de un act de certificare al abilitatilor.

Am terminat facultatea de litere, dar am lucrat ca programator in strainatate. Totodata sunt membru al "international Webmaster's association" - organizatie acreditata de comisia de standardizare al uniunii europene.- [ link extern ] /
As putea sa folosesc in lipsa unei diplome de facultate in domeniul it, certificatul care atesta clitatea de membru al IWA, si o scrisoare de recomandare de la un client din strainatate?

Va multumesc!
Ultima modificare: Joi, 30 Mai 2013
TomSlayer, utilizator
Cel mai recent răspuns: Crini , utilizator 03:07, 16 Iunie 2013
Ce te sfatuiesc este sa ceri de la firma la care ai fost angajat o adeverinta din care sa reiasa ca ai experienta in activitati de consultanta in tehnologia informatiei sau daca se poate sa ceri aceasi adeverinta de la "international Webmaster's association" si sa dai o declaratie pe proprie raspundere ca ai experienta.
Incearca si cu CAEN-ul 6203, tot in IT si tot la norma de venit si poti folosi orice curs absolvit in domeniul IT (si de utilizare a calculatorului) plus declaratia pe proprie raspundere.
Am predat ieri dosarul, azi dupa o verificare online am constatat ca solutia lor e amanarea


Data înregistrării: 05-06-2013
Termen soluționare: 25-06-2013
Termen eliberare: 26-06-2013
Data amânării: 06-06-2013
Tipul dosarului: Înmatriculare - Inmatriculare
Stadiu dosar: Cerere in solutionare
Soluție: Amanat

Stiti cumva de ce s-ar fi putut amana decizia 3 sapatamani?
Am primit si raspunsul:

Se va depune dovada calificarii, avand in vedere faptul ca certificatul dobandit nu este echivalat de catre institutul roman abilitat .
ce caen ai ales si cum ai dovedit calificarea?
6202, Am atasat o diploma de IT obtinuta in strainatate, si o scrisoare de recomandare de la o firma din bulgaria unde am lucrat ca administrator de sistem si programator timp de 2 ani.
Ultima modificare: Joi, 6 Iunie 2013
TomSlayer, utilizator

Alte discuții în legătură

Muncesc de acasa pentru o companie de retail din uk paulamm paulamm Buna! Muncesc de acasa pentru o companie de retail din UK in departamentul de achizitii: comand stoc, tin evidenta acestuia, mai vorbesc cu clienti sau cu ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa servicii it adysx adysx Buna ziua, M-ar interesa o solutie pentru ca sotia mea sa-si poata infiinta un PFA norma de venit neplatitor de TVA, pentru a executa servicii de ... (vezi toată discuția)
Taxe si probleme pfa ContSters66930 ContSters66930 Buna ziua, Am fost astazi sa depun actele pentru infintarea unui PFA. Vreau sa imi desfasor activitatea pe cod caen 6202 sau 6203... consultanta IT... Avand ... (vezi toată discuția)